middle-shadow bottom bg

Mifon

 

Om os

 

mifons historie

 

Teamet bag

Bagved mifon familien står et af Danmarks ældste og mest stabile mobil og IP-telefoni selskaber, men det betyder ikke at mifon familien er  som teleselskaber er flest. Bag telefonerne finder du nemlig medarbejdere bygget op vores ejerkreds, samt vores familie og enkelte nære venner. Fælles for alle er at vi har arbejdet med telefoni og teknologi i mange år.

Det er vigtigt for os, at alle er glade og har det godt! – det mærkes tydeligt i vores dagligdag og i vores kontakt med dig. Du vil mærke med det samme at alle i mifon familien er tæt knyttet. Vi stoler på hinanden og kan derfor levere en service til dig, som kun de færrest kan. Vil du høre mere om mifon, så er du altid velkommen til at ringe og få en hyggelig snak.

Årenes gang

Vores erfaring med IP-telefoni går helt tilbage til 2005, hvor Matt Krank startede med at sælge IP-telefoni til virksomheder via sin enkeltmandsvirksomhed. Dette havde Matt stor succes med, hvorfor det i 2007 gik stærkt efter at enkeltmandsvirksomheden blev byttet ud med et anpartsselskab.

I årene frem fik vi stadig større og større succes, med at levere komplekse omstillingsløsninger til små- og mellemstore virksomheder.
Det viste sig nemlig at vi i modsætning til de store giganter, kunne levere langt mere kundetilpassede løsninger, samt en mere personlig service.

I 2009 lancerede vi en hidtil ny mobilteknologi baseret på IP-telefoni. Dette betød for alle vores kunder, at vi kunne levere Danmarks smarteste telefoni til Danmarks stærkeste priser.

Årene 2010 og 2011 bød for vores vedkommende på lanceringen af en række nye brands indenfor erhvervstelefoni.

Frem mod i år, 2012, havde vi udelukkende beskæftiget os med erhvervskunder, hvorfor vi i foråret begyndte at forberede os til at udbyde IP-telefoni til privatkunder. I forbindelse med Skylines konkurs kan vi dog konstatere, at rigtig mange telefonikunder vil stå til at miste deres telefonlinjer, hvorfor vi straks ser på mulighederne for at overtage disse. Grundet vores fleksibilitet som et mindre teleselskab, viser det sig hurtigt, at det vil være muligt at flytte de eksisterende Skyline IP-telefoni kunder uden bredbånd til os, hvorfor vi i slutningen af Maj 2012 udvælges af kurator til at overtage disse kunder. I løbet af ganske få timer, får vi således samlet vores hold, således at mifon i løbet af ganske få timer bliver en realitet.