middle-shadow bottom bg

Mifon

 

Oprettelse af abonnement

 


Bliv kunde hos mifon familien

Vælg abonnement
ip Sky Allan Heidi Erik


VIGTIGT
Når du har valgt at beholde dit eksisterende nummer, må du IKKE selv opsige dit nuværende abonnement hos din udbyder, for så mister du nummeret. Du skal blot lade os håndtere kommunikationen med din nuværende udbyder!


Vi ringer til dig...
Det nemmeste er at du simpelthen gør din bestilling og betaling færdig, så ringer vi dig op hurtigst muligt og besvarer alle dine spørgsmål.

Bemærk at vi først kan se din opringning, når ordren er gennemført.

Du er også meget velkommen til at kontakte os inden på telefon 5555 1010.
Bemærk venligst...
Hvis du normalt modtager telefoni gennem din nuværende Internet router eller via telefonkabler i ejendommen, så vil du højst sandsynligt skulle bruge en adapter gennem os til at tilslutte din Internet router. Dette grundet at udbyderne spærrer for at man selv kan opsætte telefonnummeret i Deres udstyr.

Hvis du er blevet i tvivl om det er det rigtige, så blot vælg "Hjælp! Jeg ved det ikke, Ring mig op!" og færdiggør din bestilling og betaling - Så ringer vi dig op hurtigst muligt og besvarer alle dine spørgsmål.

Du er også meget velkommen til selv at kontakte os inden på telefon 5555 1010.
Telefon adapter info
Dette er den adapter som du skal bruge for at lave IP-telefoni om til normal telefoni. Den skal tilsluttes din eksisterende Internet-forbindelse, og så kan du tilslutte en almindelig fastnet-telefon i adapteren og modtage/foretage opkald fra. Husk at du skal have en Internet-router i forvejen med minimum et ledigt Internet LAN stik, hvis du vil bruge en adapter.

Bemærk at nogle fiber udbydere kun levere en Internet router med ét ledigt LAN stik til Internet og som de selv benytter til Deres medfølgende Smart-Wifi udstyr. Hvis man benytter denne løsning, så kræver det man får tilkøbt en Switch derhjemme for at få flere ledige LAN stik tilgængelig. Ring evt. og hør med din Internet udbyder.Nyt Nummer

Vælg dit nye nummer her (Sølv koster 199 i oprettelse / Guld koster 499 i oprettelse)
[NEW_NUMBER_PLACEHOLDER]
BEMÆRK

Du har valgt abonnementet Allan. Vi gør opmærksom på, at dette abonnement IKKE kan bestilles til erhvervsmæssigt brug.

Kundetype

Persondata (Kun til brug for private (ikke erhverv)
Virksomhedsoplysninger

Din accept

Din accept og godkendelse af priserne i henhold til det abonnement du har valgt og mifons generelle forretningsbetingelser i øvrigt.