middle-shadow bottom bg

Mifon

 

Oprettelse af abonnement

 


Bliv kunde hos mifon familien

Vælg abonnement
ip Sky Allan Heidi Erik


VIGTIGT
Når du har valgt at beholde dit eksisterende nummer, må du IKKE selv opsige dit nuværende abonnement hos din udbyder, for så mister du nummeret. Du skal blot lade os håndtere kommunikationen med din nuværende udbyder!


Vi ringer til dig...
Det nemmeste er at du simpelthen gør din bestilling og betaling færdig, så ringer vi dig op hurtigst muligt og besvarer alle dine spørgsmål. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 5555 1010.
Netgear-info
Netgear-boksen er en trådløs router som kan håndtere både IP-telefoni og almindeligt internet samtidig. Dvs du kan bruge denne boks både til telefoni og til at gå på internettet fx via din bærbare computer.

Cisco SPA112 info
Cisco SPA112 er en adapter som du sætter på din eksisterende Internet-forbindelse, og så kan du sætte en almindelig "gammeldags" fastnet-telefon i adapteren. Du skal altså have en Internet-router i forvejen, hvis du vil bruge Cisco 112SPA adapteren.Nyt Nummer

Vælg dit nye nummer her (Sølv koster 199 i oprettelse / Guld koster 499 i oprettelse)
[NEW_NUMBER_PLACEHOLDER]
BEMÆRK

Du har valgt abonnementet Allan. Vi gør opmærksom på, at dette abonnement IKKE kan bestilles til erhvervsmæssigt brug.

Kundetype

Persondata (Kun til brug for private (ikke erhverv)
Virksomhedsoplysninger

Din accept

Din accept og godkendelse af priserne i henhold til det abonnement du har valgt og mifons generelle forretningsbetingelser i øvrigt.